“Noe av det beste Norge kan by på”

Den perfekte turen for deg som vil få med deg noe av det beste Norge kan by på. I løpet av 3 fullpakkede dager kommer perlene på en snor med Borgund stavkirke, Vindhellavegen, Historisk vei Lærdal, Gamle Lærdalsøyri, Verdens leeengste veitunnel, Stegastein, Fjordcruise på Nærøyfjorden (UNESCO), Flåmsbanen, Rallarvegen på sykkel, mulighet til Flåm Zipline, vandre Aurlandsdalen m.m

The Best of Norway ATStour, 3rd – 6th June -22

No empty places left! Next possibility for the trip is in September 24th - 27th, more info to come! During 4 fantastic days you are very welcome to join The Best of Norway ATStour in June 2022! We will start by the Atlantic Ocean in Bergen, and travel through the fantastic Fjord area and end in the Capital Oslo. It´s the perfect tour for you who want to experience in short time the Best of Norway with panoramic views, mountains, fjords, waterfalls, highlights of Norways two biggest cities and thrilling activities.

Eggen på Knutshø+rafting Sjoa

Bli med på en 2-dagers tur der vi på langs går over eggen på Knutshø (Besseggens tøffe lillebror), bor i Lavvo el. hytte langs med Sjoa, opplever rafting i Sjoa på sitt aller beste på en heldagstur.

Gautefall, paradiset for stisykkling+bading Jettegrytene

Bli med på 2-dagers terrengsykkeltur til stisyklernes Mekka, Gautefall. Vi overnatter på fullservice hotellet Straand Hotel i Vrådal som oser av historie, unike fasiliteter, kokkekunst i verdensklasse og en atmosfære du skal lete lenge etter. Muligheter for både bading i Jettegrytene og afterbike i bussen til hotellet.

Bedriftstur til Gaustatoppen med Sabotørstien og mye mer.

Flott 2-dagers Bedriftstur med teambuilding der Rjukan oppleves med bl.a. Kampen om Tungtvannet (Sabotørstien), Vemork, Solspeilet og topptur med Gaustabanen til Gaustatoppen mm. Vi har skreddersydd en spennende tur med mye interessant industri- og krigshistorie i et spektakulært vakkert naturlandskap. Mestringsfølelse, samarbeidsøvelser og mulighet for refleksjon utloves.

Gaustatoppen, gå Sabotørstien m.m

Opplev Rjukan med Kampen om Tungtvannet, Vemork, Solspeilet, dresintur på Numedalsbanen, Krossobanen og topptur til Gaustatoppen. Vi har skreddersydd en spennende tur med mye interessant industri- og krigshistorie i et spektakulært vakkert naturlandskap. Vi går den mest spennede delen av Sabotørstien via juvet og jernbanetraseen inn til Vemork.

Hahafjell/Kvitfjell i mars!

Bli med til Hafjell&Kvitfjell i mars, 2 av Norges mest fantastiske skidestinasjoner. Få med deg opp til 4 herlige dager med skikjøring, ski in/out, afterski, middager, badstu og fest!

Bli med på ROS-supporterbuss til bortekamp!

Bli med å gi ditt stød til ROS Herrer som denne sesongen spiller i 1.divisjon. Vi setter opp buss til noen bortekamper og håper på at du blir med og lager god stemning! Det er mye morsommere når man reiser sammen!!!!!!

Skjærtorsdagshandletur til Sverige!

Bli med på Skjærtorsdagshandletur til Sverige! Kombiner enn flott opplevelse med mulighet til gode innkjøp!

Bli med på Långfredagsslalåmtur til Norefjell!

Bli med på slalåmdagstur i påsken til Norefjell skisenter! Per 11.4 er 12 av 14 heiser og 20 av 30 bakker åpne. YR.no melder om påfyll av snø natt til onsdag og mye sol Langfredag! Herlig afterskimulighet på returreisen.

25.04.21 – 2 dager

GFL2024 Gaustatoppen/Rjukan

Opplev Rjukan med Kampen om Tungtvannet, Vemork, Solspeilet, dresintur på Numedalsbanen, Krossobanen og topptur til Gaustatoppen. Vi har skreddersydd en spennende tur med mye interessant industri- og krigshistorie i et spektakulært vakkert naturlandskap. Vi går den mest spennede delen av Sabotørstien via juvet og jernbanetraseen inn til Vemork.